Oktine

Tinne? Wie is dat eigenlijk?

Oktine is de combinatie van Oktopus en Christine (yep, mijn officiële naam), maar ook van OK en Christine.
Oktopus omdat ik hou van afwisseling, van verschillende dingen tegelijk doen. En dan niet zomaar, maar alles moet OK zijn zoals afgesproken.

Ik ben een oktopus in marketing en communicatie. Afwisseling geeft mij energie, maar het inspireert mij ook om ideeën uit de ene sector toe te passen in een andere sector.

Na ongeveer 20 jaar ervaring in de privésector, waarvan 10 jaar als marketeer, heb ik een kleine 3 jaar geleden de sprong gewaagd naar het ondernemerschap. Ik ontdekte al snel dat het voor vrouwelijke ondernemers niet evident is om hun marketing en communicatie te doen zoals ze willen. Het dagelijkse leven komt al snel tussen al de gemaakte plannen. En daarnaast is het vinden van hun stem en een aanpak die echt bij hen past een echte uitdaging.
Vaak zorgt (ongetwijfeld goedbedoeld) advies van de omgeving voor een rem om zich echt zichtbaar te maken en tonen wat ze in hun mars hebben. 

En daar wil ik iets aan veranderen. Ik wil onderneemsters coachen, begeleiden bij het bedenken en uitvoeren van marketingacties die passen bij hun bedrijf. En dus rekening houdt met alles wat specifiek is aan hen en hun bedrijf.
Mijn 10 jaar ervaring als marketeer, met niet altijd de budgetten om de grootse plannen te verwezenlijken, leerde me creatief zijn, te zoeken naar de actie met de meeste impact. En dit wil ik jullie ook leren. Ik ben hands-on, pragmatisch, no-nonsense. Een eerlijke, open klankbord zodat je verder geraakt in de richting die jij wil en op het tempo dat bij jouw bedrijf past.

Heb je hulp nodig voor een specifiek project of event? Geen probleem, daar kan ik je ook bij helpen.

Denk je dat ik je wel kan helpen? Contacteer mij en we bekijken wat mogelijk is.

Meer details over mijn ervaring vindt u op mijn LinkedIn profiel.


Heb je nog een vraag waarop je het antwoord niet direct vindt, aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar christine@oktine.be. Ik antwoord je binnen de 2 dagen.


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x